تبلت

راهنمای خرید تبلت

با پیشرفت تکنولوژی در جهان امروز همه مردم در سراسر دنیا در حال استفاده از گجت های هوشمند مختلف مانند گوشی موبایل، لپ تاپ و کامپیوتر هستند. در این میان تعدادی از افراد هستند که بنا بر نیازهایشان به خرید تبلت روی آورده اند. با شیوع ویروس کرونا، در سال 2020 تعداد افرادی که نسبت به خرید تبلت اقدام کرده اند افزایش چشمگیری پیدا کرده است و به حدود 65 میلیون نفر در طول یکسال رسیده است.

برندهای مطرح تولید گجت های هوشمند، تبلت های مختلف با ویژگی های گوناگون را روانه بازار کرده اند. تعداد زیادی از افراد هستند که برای خرید تبلت به دنبال تبلتی در برند مورد علاقه شان می گردند. تبلت های سامسونگ، لنوو، ایسوس، تبلت های مایکروسافت و آیپد از سری برند های مطرح تولید تبلت است.

البته یکی از نکات مهم در خرید تبلت این است که شما بدانید کار با کدام سیستم عامل برایتان راحت تر است؟ اگر کار با iOS برای شما راحت تر است بهتر است که نسبت به خرید آیپد اقدام نمایید و در صورتی که به سیستم عامل اندروید علاقه بیشتری دارید می توانید میان انبوهی از برند های مطرح تبلت متناسب با کار خود را انتخاب نمایید.

تبلت با سیستم عامل های مختلف اندروید و iOS
تبلت با سیستم عامل های مختلف اندروید و iOS

راهنمای خرید تبلت براساس کاربرد

تبلت ها بر اساس ویژگی های سخت افزاری و نرم افزاری که دارند برای کارها و فعالیت های مختلفی مناسب می باشند. بنابراین می توانید پس از بررسی انتظارهای خود از تبلتتان نسبت به خریداری یک تبلت کاربردی اقدام نمایید.

تبلت برای شرکت در کلاس های آنلاین

این روزها که بازار کلاس های آنلاین داغ است و روزانه تعداد زیادی از دانش آموزان، دانشجویان، معلمان و استادان ناچار به شرکت در کلاس های مجازی شده اند، تبلت های متنوع با قیمت های مقرون به صرفه روانه بازار شده اند. برخی از این تبلت ها مجهز به کیبورد می باشند که امکان تایپ آسان تر در طول کلاس های مجازی برای شما فراهم آورده است.

تبلت مناسب شرکت در کلاس های آنلاین
تبلت مناسب شرکت در کلاس های آنلاین

تبلت گیمینگ

اگر به دنبال خریدن یک تبلت مناسب بازی هستید و می خواهید که مدت زیادی از زمان خود را به بازی اختصاص دهید و یا قصد خرید یک تبلت مخصوص گیمینگ برای فرزندتان را دارید بهتر است از ابتدا نسبت به خرید تبلت های گیمینگ اقدام نمایید که از قدرت و سرعت عملکرد بالاتری نسبت به تبلت های معمولی برای بازی کردن دارند.

تبلت طراحی

برخی از تبلت ها مجهز به قلم دیجیتال هستند که برای گرافیست ها، معماران و طراحان که نسبت به خرید تبلت طراحی اقدام می کنند وسیله ای ضروری خواهد بود. آن ها می توانند در طول مسیر رسیدن به خانه یا محل کار به طراحی و نقشه کشی مشغول شوند و نیازی به حمل وسایل متعدد طراحی نداشته باشند. همچنین در صورتی که تبلت جزو وسایل کار آن ها باشد باید تبلتی را خریداری نمایند که صفحه نمایش خازنی داشته باشد و از قلم دیجیتال پشتیبانی نماید.

تبلت مناسب طراحی
تبلت مناسب طراحی

تبلت مناسب وب گردی

تبلت های معمولی که صرفا برای استفاده روزمره، وب گردی، بازی، پیامک، برقراری تماس، شرکت در جلسات کاری و وقت گذراندن در شبکه های اجتماعی قصد خرید آن ها را دارید را می توانید در انواع برند خریداری نمایید. در صورتی که قصد شما از خرید تبلت صرفا بازی و گیم است بهتر است نسبت به خرید تبلت گیمینگ اقدام نمایید.

تبلت کیبورد دار بخریم یا بدون کیبورد؟

تبلت های مختلفی در بازار وجود دارند که قابلیت اتصال کیبورد به آن ها از طریق کابل میکرو یو اس بی، تایپ سی و یا بلوتوث وجود دارد. بنابراین درصورتی که در طول روز نیاز به تایپ مطالب متعدد دارید و یا می خواهید در طول کلاس های آنلاین سریع تر عمل کنید، خرید تبلت هایی با قابلیت پشتیبانی از کیبورد را به شما پیشنهاد می کنیم. همچنین در صورتی که بین خرید تبلت و لپ تاپ دو دل مانده اید، پیشنهاد ما به شما خرید تبلت هایی است که از قابلیت نصب کیبورد و موس پشتیبانی می کنند، در حقیقت با خرید ایم گجت هوشمند با یک تیر دو نشان زده اید، همزمان صاحب یک تبلت و یک لپ تاپ با قابلیت حمل آسان می شوید. تبلت های مایکروسافت انواع مختلفی از تبلت های با قابلیت نصب کیبورد را به بازار عرضه کرده است که با نام Surface شناخته شده اند.

تبلت مایکروسافت
تبلت سرفیس مایکروسافت

خرید تبلت با چه اندازه ای بهتر است؟

تبلت های موجود در بازار با اندازه های مختلفی تولید شده اند که از 7 اینچ شروع می شود. شما می توانید با توجه به نیاز و توقع خودتان اندازه مورد نیازتان برای خرید تبلت را انتخاب نمایید. از دیگر نکات حائز اهمیت در خرید تبلت علاوه بر سایز صفحه نمایشگر، وزن آن است. در صورتی که قصد دارید تبلت خود را همه جا با خود ببرید و همواره به آن احتیاج دارید، بهتر است تبلتی بخرید که از سایز و وزن کوچکتر و سبک تری برخوردار است و شما را خسته نخواهد کرد. تبلت های سامسونگ و ایسوس از سری تبلت هایی هستند که مدل های ظریف و با قابلیت حمل و نقل آسان تر را روانه بازار کرده اند.

اگر شما اهل مطالعه کتاب های مجازی هستید و در اوقات فراغتتان با گوشی موبایل یا تبلت کتاب ها و رمان های مورد علاقه خود را مطالعه می کنید بهتر است نسبت به خریداری تبلت هایی با صفحه نمایش بزرگتر اقدام نمایید، به عنوان مثال بهتر است تبلت هایی با صفحه نمایش 8 اینچ و بیشتر خریداری کنید.

راهنمای خرید تبلت بر اساس فناوری صفحه نمایش

در صورتی که قصد خرید تبلت را دارید باید به این نکته توجه داشته باشید که نمایشگر آن از رزولوشن و تراکم پیکسلی بالایی برخوردار باشد. چرا که رزولوشن پایین صفحه نمایشگر می تواند به مرور زمان به چشم شما آسیب برساند. همچنین هر چه رزولوشن یک تبلت بالاتر باشد تصاویر از کیفیت بهتری برخوردار خواهند بود و لذت تماشای تصاویر و ویدیو در آن بیشتر خواهد شد.

ال سی دی تبلت سامسونگ
ال سی دی تبلت سامسونگ

قابلیت های پشتیبانی شده در تبلت ها

پیش از اقدام برای خرید تبلت در رابطه با قابلیت های پشتیبانی شده در آن در سایت مرجع تحقیق نمایید. تبلت های جدید از قابلیت های شتاب سنج، ژیروسکوپ، حسگر مجاورتی، قطب نما، حسگر اثر انگشت و قابلیت تشخیص چهره خودکار پشتیبانی می کنند که منجر به ایجاد سهولت در کارهای شما و امنیت بیشتر می گردد.

اهمیت باتری در خرید تبلت

از نکات حائز اهمیت در خرید یک تبلت میزان ظرفیت باتری و مدت زمان شارژدهی باتری آن با یک بار شارژ کردن می باشد. هرچه میزان بازدهی شارژ باتری تبلت شما بیشتر باشد به نفع شما خواهد بود. همچنین به این نکته توجه داشته باشید که تبلت مدنظرتان از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی می کند یا خیر.

طول عمر باتری تبلت
طول عمر باتری تبلت

تبلت های جدیدتر مجهز به باتری غیر قابل تعویض هستند که در صورت بروز خرابی برای تعمیر یا تعویض آن ها باید به مراکز تعمیرات موبایل و تبلت مراجعه نمایید.

پرسش های متداول در مورد تبلت

  1. برای خرید تبلت کدام برند بهتر است؟

    از بهترین و معروف ترین شرکت های تولید لپ تاپ می توان به مایکروسافت، سامسونگ، تبلت لنوو، اچ پی، آیپد، دل، تبلت ایسوس و هواوی اشاره کرد.

  2. مناسب ترین سایز تبلت کدام است؟

    این که چه سایز تبلتی مناسب شما است بستگی به سلیقه و کاربرد مدنظر شما دارد. ممکن است برای کار شما یک تبلت 7 اینچی مناسب باشد و یا این که به تبلتی با سایز بزرگتر مثلا 10 اینچی نیاز داشته باشید.

  3. تبلت با چه ظرفیتی بخریم؟

    اگر از تبلت برای کار، طراحی، تحصیل و یا گیمینگ استفاده می کنید و روزانه فایل و برنامه های متعددی را بر روی تبلت خود ذخیره می کنید بهتر است تبلتی با ظرفیت بالا مانند 256 یا 512 گیگابایت خریداری نمایید. اما اگر حجم فایل های شما پایین است، خرید تبلت های 64 و 128 گیگابایتی نیز برای شما کافی خواهد بود.

  4. تبلت اندرویدی بخریم یا آیپد؟

    خرید تبلت بر اساس سیستم عامل امری سلیقه ای می باشد و به این بستگی دارد که کار کردن با سیستم عامل اندروید برای شما راحت تر است یا iOS. اما به طور کلی اگر به دنبال خرید تبلتی با عمر طولانی هستید بهتر است سراغ خرید آیپد و یا تبلت های پرچمدار اندرویدی بروید.

  5. چه تبلتی برای خواندن کتاب مناسب است؟

    برای خواندن کتاب با تبلت بهتر است تبلت هایی را خریداری نمایید که از سایز صفحه نمایش بزرگتر مثلا 10 اینچ برخوردار می باشند که فونت ریز نوشته ها چشم های شما را اذیت نکند. همچنین با پیشرفت تکنولوژی برخی از تبلت ها هستند که می توانید نور آن ها را به حالت مخصوص کتاب خواندن تبدیل کنید تا در حین خواندن کتاب با تبلت چشم هایتان احساس خستگی نکند.

نوشته های مشابه

‫5 دیدگاه ها

  1. سلام
    در دو سه سال گذشته کم کم تبلت ها از ابزارهایی گرانقیمت و دکوری تبدیل به دسته ای از محصولات بسیار پرطرفدار در بازار تکنولوژی شده اند. طبق نتابج موسسه تحقیقاتی گارتنر، کاربران در سال ۲۰۱۱ بیش از ۶۳ میلیون تبلت خریده اند. در حالی که این عدد در سال ۲۰۱۰ تنها به ۱۷ میلیون دستگاه می رسید و برای سال ۲۰۱۵ بالغ بر ۳۲۶ میلیون تبلت بود و پیش بینی ها برای سال 2025 نیز رقم بالاتری را نشان می دهد.

  2. سلام میخواستم تبلت ایرانی بخرم برای کمک به اقتصاد کشورمان و عمل به فرمایش رهبر عزیزمان لطفا اگه میشه بهترین تبلت ایرانی برای مطالعه استفاده در اینترنت سایز 7 یا 8 اینچ و سیمکارت خور

  3. با سلام
    اگر میخواهید یه تبلت خوب بخرید باید به همه چیز آن توجه کنید. آیا اندروید میخواهید یا آی پد و به چه مقدار صفحه نمایش نیاز دارید

  4. کاش تو خبر راهنمای خرید تبلت چندتا از تبلت های خوب بازار تبلت رو معرفی می کردین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا