دوربین

جدید ترین دوربین میکروسکوپی که به مغز انسان تزریق می شود

جدید ترین دوربین میکروسکوپی  که به مغز انسان تزریق می شود توسط دانشگاه اشتوتگارت ساخته شد و پزشکان می توانند این دوربین 3 لنزه را برای درمان بیماری ها توسط سرنگ های مخصوصی به بدن بیماران تزریق نمایند. در ادامه با اخبار آی تی و فناوری در آی تی بازار همراه باشید.

دوربین میکروسکوپی

لنز این دوربین کوچک که توسط دانشگاه اشتوتگارت ساخته ‌شده تا اندازه‌ای ریز است که می ‌تواند روی نوک یک رشته فیبر نوری قرار بگیرد. این دوربین 3 لنزه قادر است تا  روی اشیایی به اندازه 3 میلی‌ متر فوکوس کند و تا حدی باریک است که می‌ توان آن را به طور کامل و توسط سرنگ‌ های مخصوص به بدن تزریق کرد.

علاوه بر این توانایی تولید صدها مدل از دوربین‌ ها که طراحی‌ های بسیار خاص دارند نیز وجود دارد، چرا که لنز آن‌ها به وسیله چاپگرهای 3 بعدی ساخته می ‌شود. اگر این دوربین‌ ها روی بخش انتهایی یک فیبر نوری چاپ بشوند، می‌ توان لنز آن را به هر بخش از بدن مثل مغز انسان وارد نمود. این باعث می ‌شود تا پزشکان دسترسی تازه‌ ای را به اندام ‌های داخلی ما داشته‌ باشند و به آن‌ها اجازه دهد تا بدون جراحی‌ های رایج آندوسکوپی روی بدن افراد، بخش‌ های مختلف آن را مشاهده کنند.

دوربین میکروسکوپی

اما کاربرد این دوربین‌ ها در پزشکی تنها یکی از موارد قابل استفاده از آن است. به وسیله این دوربین می‌ توان با قرارگیری مناسب آن در محل مخصوص، عملیات‌ های مختلف مخفیانه را انجام داد. دیگر باید روش جایگذاری میکروفون‌ های نامرئی را برای جاسوسی از دشمنان فراموش کرد؛ در حال حاضر شما می‌توانید چنین دوربینی را روی کارت اطلاعاتی هتل کار بگذارید، هرچند که به یک سنسور عکاسی برای ضبط تصاویر احتیاج خواهید داشت، اما لنزهای این دوربین برای کاربرد های اینچنینی هم پاسخگو خواهد بود.

این لنزها می ‌توانند به طور مستقیم روی یک حسگر تصویربرداری CMOS چاپ بشوند، تا از این طریق یک دوبین فوق ‌العاده کوچک در اختیار شما قرار بگیرد. با این روش می ‌توان دوربین ‌ها را روی هواپیما های جاسوسی زنبوری شکل جاسازی کرد، یا آن‌ها را روی بدنه ماشین ‌های خودران قرار داد تا از تصادفات احتمالی جلوگیری نمود.

دوربین میکروسکوپی

شاید جذاب ‌ترین بخش تولید این ابزارها تکنیکی است که به وسیله آن چاپ می‌شوند. محققان از پالس‌ های فوق‌ العاده کوتاه لیزرها استفاده می ‌کنند و آن‌ ها را از طریق میکروسکوپ روی یک پلیمر مایع متمرکز می ‌سازند. پس از آن، روش کار مانند استفاده ازپرینترهای 3 بعدی در ابعاد کوچک ‌تر است. لیزرها با تابشی که دارند پلیمر را سفت می ‌کنند و مدل 3 بعدی را لایه‌ به لایه ایجاد می ‌نمایند. تفاوت اصلی در اینجا این است که هر پالس تنها دو فوتون را به پلیمر منتقل می‌ کند.

همچنین ایندوربین‌ها می ‌توانند در جهت معکوس برای تولید چراغ ‌های LED بسیار کوچک نیز مورد استفاده قرار بگیرند. واقعیتی که وجود دارد این است که شما می ‌توانید به سرعت هرچیزی را که دوست دارید با آن‌ ها ایجاد کنید چرا که در کل برای ساخت آن‌ ها از چاپگرهای 3 بعدی بهره‌ مند می‌ شوند.

لیست قیمت دوربین

کاربر گرامی، لطفاً با درج نظرات خود در ارائه مطالب مفید تر این پورتال را یاری فرمائید و در صورت مفید واقع شدن این مطلب در مورد دوربین میکروسکوپی برای دوستان خود در شبکه های اجتماعی منتشر نمائید.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. این دوربین میکروسکوپی واقعا می تونه کمک بزرگی برای درمان بیماری ها به ما پزشکان بکنه چون خیلی راحت تر میشه بیماران را معالجه مکرد.ممنونم از خبر خوبتون.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا