Connect with us

آموزش روت کردن اندروید

منتشر شده

در

آموزش روت کردن اندروید

با کارشناسانآی تی بازار, در این مطلب با یک روش جهت آموزشروت کردن اندروید بسیار ساده برای اکثر گوشی ها و تبلت ها همراه باشید . و اما روت کردن اندروید چیست ؟ به چه معنی است ؟مزایا و معایبیروت کردن اندرویدگوشی یا تبلت چیست؟
به جرات میتوان ادعا کرد اکثر کاربران دستگاه‌های اندرویدی حداقل یک بار واژه “روت کردن ” به گوششان خورده است. “روت” در لغت به معنی “ریشه” است. یعنی دسترسی به فایلهای سیستمی و امکان اجازه تغییرات در آن را برای کاربران اندرویدی فراهم میکند یا می توان گفت روت کردن معادل گریختن از حبس در اندروید می باشد که به معنی بازکردن قفل سیستم عامل است تا شما بتوانید برنامه هایی که از طرفگوگلمورد تایید قرار نگرفته اند را نصب کنید یا سیستم عامل را آپدیت، نرم افزار را تعویض ، پردازنده را Overclock یا underclock کنید.

آموزش روت کردن اندروید

overclock و underclock به معنی دستکاری کردن پردازنده برای افزایش سرعت آن بیشتر از آن مقداری است که شرکت معین کرده است. البته روت کردن برای یک کاربر معمولی یک پروسه ترسناک به نظر می رسد. با این حال، روت کردن هسته نرم افزار گوشی هوشمندتان به نظر یک دستورالعمل خطرناک می آید و یک حرکت اشتباه می تواند همه چیز را خراب کند.
خوشبختانه یک نرم افزار کاربردی جدید با نام Kingo Android Root برای ویندوز وجود دارد که عمل روت کردن را با یک کلیک انجام می دهد. این نرم افزار مجانی می باشد که بر مبنای تست های نویسنده بر روی گوشی های Virgin Mobile Supreme بسیار خوب کار کرده است. ناگفته نماند که قبل از استفاده لیست گوشی هایی که با این برنامه سازگار می باشند را چک کنید. خب حالا ما مراحل را شروع می کنیم.

  • مرحله اول –  نرم افزار Kingo Android Root را دانلود و نصب کنید.
  • مرحله دوم –  USB debugging را از تنظیمات گوشی فعال کنید.

اگر گوشی شما اندروید ۴٫۰ یا ۴٫۱ می باشد، به Settings>>Developer Options برید و تیک گزینه USB debugging را بزنید. (در بعضی موارد شما باید اول Developer Options را فعال کنید). در نسخه های اندروید ۴٫۲ و بالا تر از آن به Settings>>About Phone>>Developer Options باید بروید و تیک USB debugging را بگذارید و OK را برای تایید بزنید.

  • مرحله سوم –  اندروید روت را بر روی پی سی اجرا کنید.

سپس گوشی خود را بوسیله کابل USB به کامپبوتر وصل کنید. بعد از چند لحظه اتصال انجام شده به شما نشان داده خواهد شد.

  • مرحله چهارم –  روی Root کلیک کنید .

خب حالا کاری نداشته باشد و منتظر بمانید تا برنامه کار خودش را انجام دهد.این عملیات حدود دو دقیقه می کشد که شامل ریبوت شدن اتوماتیک نیز می شود.
اگر درنظر دارید که این مراحل را معکوس کنید یعنی نمی خواهید گوشی شما روت شده باشد، گوشی را به کامپیوتر وصل کرده و برنامه را اجرا کنید و روی دکمه Remove Root کلیک کنید.
اما حتماً از خودتان میپرسید دسترسی به فایلهای سیستمی و اصلی سیستم عامل چه کمکی به استفاده ما از دستگاه اندرویدی‌مان میکند؟ دسترسی روت دارای فواید و مضراتی هست که در لینک زیر ابتدا بصورت تیتروار آنها را لیست میکنیم و به توضیح هر یک از آنها بپردازیم که روت کردن اندروید چه مزایا و چه معایبی می تواند داشته باشد :

مزایا و معایب روت کردن اندروید

 

8 دیدگاه

  1. محسن

    جولای 9, 2016 در 9:35 ب.ظ

    سلام دوستان…
    من خیلی از برنامه هارو دانلود می کردم و می فهمیدم که احتیاج به روت کردن گوشی داره ولی بلد نبودم این کار رو انجام بدم می خواستم گوشیمو بدم بیرون تا برام روت کنن اما خیلی ها گفتند که کار زیادی نداره و با یه سرچ کردن توی اینترنت می شه به راحتی آموزش روت کردن گوشی رو پیدا کرد و من هم همین کار رو انجام دادم تا به مطلب فوق رسیدم و تونستم به راحتی گوشیم رو روت کنم ولی کسایی که می خواهند این کار ور انجام بدن بدونن که با این کار گارانتی گوشی از بین میره و وقتی گوشی روت بشه باز هم میشه اونو از روت در آورد.

  2. علیرضا

    جولای 2, 2016 در 6:48 ب.ظ

    ممنون از ای تی بازار که اموزش روت کردن رو گفتید تا بتونیم که این کار راحت رو انجام بدیم
    یکی از دوستانم به روشی که غیر مناسب بود انجام داد و الان برای گوشیش مشکل پیش اومده

  3. hadi

    ژوئن 1, 2014 در 7:12 ب.ظ

    سیستم عامل 4.1 با نرم افزار Kingo Android Rootالبته گزینه remove root رو پیدا کردم ولی آنروت نشد(تمام نرم افزارهایی که به روت بودن نیاز دارن دوباره امتحان کردم نصب شد)خواهشا راهنمایی کنید..

    • مدیرسایت

      ژوئن 1, 2014 در 11:01 ب.ظ

      هادی عزیز، پیشنهاد ما به شما استفاده از "Universal Unroot" هست که به راحتی میتونید با استفاده از این اپلیکیشن دسترسی روت رو از دستگاهتان حذف کنید. در کل نگران نباشید، با روت شدن خطر خاصی شما رو تهدید نمیکند اما بهتر است کمی با احتیاط با دستگاهتان کار کنید (در صورتی که تصمیم به آنروت نداشتید). موفق باشید.

  4. hadi

    ژوئن 1, 2014 در 1:08 ق.ظ

    سلام با این نرم افزار چطوری میشه آنروت کرد؟
    گزینهRemove Root نداره گوشی منnokia x هستش وبعد از روت سیم کارتم رو نمیشناسه وارد setting که میشم و قسمت تنظیمات سیمکارت ارور میده و میاد بیرون.
    البته تقصیر خودمه لطفا،راهنمایی بفرمایید..

    • مدیرسایت

      ژوئن 1, 2014 در 1:06 ب.ظ

      سلام، لطفاً ورژن اندروید و برنامه ای که با آن روت کردید را اعلام کنید.

  5. alireza

    می 9, 2014 در 1:34 ب.ظ

    mamnoon az admin aziz kheili matlabe karbordi va jalebi bod tanx.

  6. meysam

    آوریل 30, 2014 در 12:44 ق.ظ

    روت کردن اندروید رو خیلی خوب توضیح داده بودید ولی از اون بهتر نزایا و معایب روت کردن اندروید بود ولی وقتی خوندم و معایبشو فهمیدم از روت کردن پشیمون شدم ممنون آی تی بازار

دیدگاه خود را بیان کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی اخبار
آرشیو اخبار